limau mandarin paling MAHAL aku pernah cuba RM228 (mukbang malaysia) LOKAM JAPANESE OBARA WASEI

limau mandarin paling MAHAL aku pernah cuba RM228 (mukbang malaysia) LOKAM JAPANESE OBARA WASEI Public

LaxusII

1 month
3 Views
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
Share Report 0 0

Share Video:

Category:
Description:
Apa beza dari segi rasa antara limau mandarin yang murah, sederhana dan mahal ni? Berbaloi ke beli mahal? Harap korang enjoy video ni ok! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D

Coldest Giveaway πŸ‘‰ https://thecoldestwater.com/issac-giv...
Shop The Coldest Water πŸ‘‰ https://thecoldestwater.com/shop
Use Promo Code "COLDEST" to get FREE SHIPPING.



SUBSCRIBE Kekti Mazlan!
.............................................

https://www.youtube.com/channel/UCfmN...





FOLLOW ISAACOSMAN DI :
.............................................

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/isaacosman.tv/

FACEBOOK PAGE
https://www.facebook.com/isaacosman.tv/

TWITTER
https://twitter.com/IsaacosmanTV

EMAIL (BUSSINESS)
isaacosman.tv@gmail.com




#mukbangmalaysia #asmr #eatingshow



Tentang Isaacosman.tv:

Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut.

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

Comments:

Comment
Up Next Autoplay